Produse si servicii

Protectia datelor

Protectia datelor


SC DIGITAL VISION SRL este înscrisă în registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal: Număr Registrul General: 35716.


DIGITAL VISION SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre DIGITAL VISION SRL pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc., numai cu acordul prealabil al clientului.


Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, site-ul nostru administrat de Digital Vision SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranţa si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.


Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator in scopul livrarii produselor si sunt comunicate numai de catre Dumneavoastra. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam să ne informati cat mai curând. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteti contacta prin mijloacele puse la dispozitie pe site.