• Access Point Wireless TP-Link TL-WA801ND, N 300Mbps
  • Access Point Wireless TP-Link TL-WA801ND, N 300Mbps
  • Access Point Wireless TP-Link TL-WA801ND, N 300Mbps

SCURTA DESCRIERE Access Point Wireless TP-Link TL-WA801ND, N 300Mbps

 • Cod produs: TL-WA801ND
 • Producator: TP LINK
 • Indisponibil
 • Garantie: 36 luni
Total: 131 00 ron

* pretul include TVA

Pret unitar: 13100 ron

Comenzi telefonice: 0354.40.55.57 /0784 90.88.99

Compara cu alte produse

DESCRIERE

Ce face acest produs

TL-WA801ND este un acces point wireless N proiectat pentru a crea sau extinde o reţea scalabilă wireless N de mare viteză, sau pentru a conecta diferite dispozitive Ethernet precum console, adaptoare media digitale, imprimante sau dispozitive NAS, la o reţea wireless existentă. Dispozitivul suportă o serie de funcţii diferite, care transformă experienţa de comunicaţie în reţea wireless într-una mai flexibilă ca oricând. Acum, vă puteţi bucura de o experienţă superioară pe Internet pentru download, jocuri, streaming video sau orice altă aplicaţie dorită.


Wireless N - viteză şi acoperire

Adoptând tehnologia avansată MIMO (Multi Input Multi Output) IEEE 802.11n, TL-WA801ND utilizează simultan două antene pentru transmisie (Tx) şi recepţie (Rx) pentru a elimina interferenţele şi degradarea semnalului la transferul pe distanţe extinse şi prin obstacole într-un birou de mici dimensiuni sau un apartament cu suprafaţă mare, rezultatul fiind o îmbunătăţire semnificativă a calităţii conexiunii wireless, chiar şi în clădiri cu structură din beton armat. Mai presus de toate, veţi putea detecta reţeaua wireless în conexiuni pe distanţe extinse, acolo unde produsele 802.11g convenţionale nu permit acest lucru!


Diverse moduri de operare - WLAN uşor de realizat

Dispozitivul suportă numeroase moduri de funcţionare ca AP, client, bridge şi repetor, pentru diverse tipuri de aplicaţii wireless, care oferă utilizatorilor o experienţă mai dinamică şi mai cuprinzătoare. Modurile multiple de operare ajută la construirea unei reţele wireless în locaţii greu de cablat sau la eliminarea zonelor fără semnal.


QSS - securitate la apasarea unui buton

Compatibil cu WPS (WI-FI Protected Setup™), TL-WA801ND dispune de Quick Security Setup, care permite utilizatorilor să configureze aproape instantaneu funcţiile de securitate prin simpla apăsare a butonului QSS. Astfel se stabileşte automat o conexiune securizată WPA2, superioară criptării WEP. Nu numai că această metodă este mai rapidă decât realizarea setărilor uzuale de securitate, dar este mai convenabilă şi nu presupune memorarea unei parole!


Suport PoE - flexibilitate de conectare
TL-WA801ND poate fi alimentat cu ajutorul unui cablu Ethernet care transmite simultan date şi tensiune oriunde este amplasat AP-ul, chiar şi la o distanţă de până la 30 de metri. Această caracteristică permite opţiuni multiple de amplasare a dispozitivului în locaţii convenabile pentru maximizarea semnalului, cum ar fi pe un perete sau pe tavanul biroului dvs.


Securitate avansată WPA/WPA2

În ceea ce priveşte securitatea conexiunii WI-FI, criptarea WEP nu mai este cea mai puternică şi sigură metodă de protecţie împotriva ameninţărilor exterioare. TL-WA801ND oferă posibilităţi de criptare WPA/WPA2 (Personal şi Enterprise) dezvoltate de grupul WI-FI Alliance, care promovează interoperabilitatea şi securitatea reţelelor WLAN.

SPECIFICATII
 • General
  Standard
  802.11n
  Rata de transfer maxima Wi-Fi
  300 Mbps
  Rata de transfer Ethernet
  10/100 Mbps
  Interfata
  1 x RJ-45
  Tip antena
  2 x 5dBi omnidirecţionale detaşabile
  Frecventa
  2.4 - 2.4835 GHz
 • Caracteristici
  Moduri wireless
  AP/multi-SSID/client AP/ repetor universal/bridge+AP
  Functii wireless
  Activare/Dezactivare wireless radio
  Bridge WDS
  Securitate wireless
  64/128/152-biţi WEP / WPA / WPA2,WPA-PSK / WPA2-PSK
  Putere transmisie wireless
  <20dBm (EIRP)
  DHCP
  Server DHCP
  Calitatea Serviciului
  WMM
  Management
  SNMP
  Suport PoE
  maxim 30 metri
 • Alte detalii
  Dimensiuni
  181 x 125 x 36 mm
  Butoane
  Buton ON/OFF
  Buton WPS
  Buton Reset
  Alimentare
  Alimentare externa 9VDC / 0.85A
  Mediu de utilizare
  Temperatura de operare: -40℃ -- 70℃
CE SPUN CLIENTII?

Acest produs nu are niciun review.

AI CUMPARAT, FOLOSESTI SAU AI TESTAT ACEST PRODUS ? Adauga un review:
Adauga un review
DIN ACEEASI CATEGORIE