• Router wireless TP-Link MR3020, 3G/4G, portabil
  • Router wireless TP-Link MR3020, 3G/4G, portabil
  • Router wireless TP-Link MR3020, 3G/4G, portabil
  • Router wireless TP-Link MR3020, 3G/4G, portabil

SCURTA DESCRIERE Router wireless TP-Link MR3020, 3G/4G, portabil

 • Cod produs: TL-MR3020
 • Producator: TP LINK
 • Indisponibil
 • Garantie: 36 luni
Total: 106 00 ron

* pretul include TVA

Pret unitar: 10600 ron

Comenzi telefonice: 0354.40.55.57 /0784 90.88.99

Compara cu alte produse

DESCRIERE

Ce face acest produs

Împărtăşeşte libertatea 3G/4G. Alimentat de la laptop sau de la adaptorul de alimentare, TL-MR3020 permite utilizatorilor să partajeze cu uşurinţă o conexiune mobilă 3G/3.75G cu familia şi prietenii în tren, în camping, la hotel, aproape oriunde există acoperire 3G/4G. Conectând un modem USB 3G/4G la router, se creează instantaneu un hotspot Wi-Fi 3G/4G

*Dacă dispozitivul dumneavoastră curent nu suportă tehnologia 4G, realizați upgrade-ul manual.


Design pentru călătorii şi port mini USB

Acest router este remarcabil datorită designului pentru călătorii şi port-ului mini USB, care poate fi conectat la un laptop sau la adaptorul de alimentare pentru a fi utilizat ca sursă de alimentare. Atât timp cât aveţi laptopul cu dvs., TL-MR3020 poate fi alimentat, o reţea wireless fiind automat creată pentru partajarea conexiunii cu dispozitive ca iPad™, iTouche™, telefoane Android™, e-readere Kindle™, şi o întreagă serie de alte dispozitive echipate cu Wi-Fi.


Testarea compatibilității

Compatibilitatea este cel mai important aspect de luat în considerare atunci când achiziţionezi un dispozitiv 3G/4G de orice fel. Vrem să ne asigurăm că tu vei avea cea mai bună experiență așa că am pus la punct un proces prin care verificăm periodic compatibilitatea routerelor 3G/4G cu majoritatea dispozitivelor de tip modem ale furnizorilor de Internet din România. Echipele noastre urmăresc constant apariția de modemuri 3G/4G și introduc de îndată cele mai noi modemuri apărute pe piața în procesul intern de realizare și testare a compatibilității cu routerele 3G/4G TP-LINK. Nu ești sigur că noul tău modem este compatibil cu routerul 3G/4G TP-LINK? Contactează oricând echipa locală de suport completând formularul aflat în link-ul http://www.tp-link.ro/support/contact/ și poți afla astfel informații despre compatibilitatea dispozitivelor sau poți fi informat când vor fi publicate rezultatele testelor de compatibilitate între noul model de modem 3G pe care îl deții și routerele 3G/4G de la TP-LINK.


Configurare rapidă a securităţii

Datorită butonului de configurare a securităţii TL-MR3020 permite utilizatorilor să configureze instantaneu securitatea prin simpla apăsare a butonului WPS de pe router creând automat a conexiune securizată WPA, mult mai sigură în comparaţie cu criptarea WEP. Nu numai că această metodă este mai rapidă decât realizarea setărilor uzuale de securitate, dar nici nu va fi nevoie să ţineţi minte vreo parolă!


IP QoS - alocarea eficientă a lăţimii de bandă

Lăţimea de bandă a conexiunii mobile este limitată. Datorită funcţiei IP QoS, TL-MR3020 permite utilizarea optimă a lăţimii de bandă şi asigură controlul lăţimii de bandă în situaţia aglomerării, prevenind abuzul. Atunci când partajaţi conexiunea broadband mobilă cu ceilalţi, puteţi decide cum este partajată lăţimea de bandă în funcţie de cerinţele dumneavoastră.


Uşor de utilizat
TL-MR3020 poate fi instalat rapid şi simplu aproape oriunde. Tot ce trebuie să faceţi este să conectaţi modemul USB la router, să căutaţi SSID-ul wireless pe computer şi apoi să vă conectaţi la acesta. Utilizatorii pot fi online, navigând pe internet în cel mai scurt timp, cu ajutorul ghdului de utilizare furnizat pe CD, chiar şi utilizatorii începători pot configura cu uşurinţă conexiunea wireless la internet.

SPECIFICATII
 • General
  Standard
  802.11n
  Rata transfer maxima Wi-Fi
  Pana la 150Mbps
  Porturi WAN
  1 x 10/100Mbps
  Porturi LAN
  1 x 10/100Mbps (combo cu WAN)
  Porturi USB
  1 x USB 2.0
  1 x Micro USB
  Antena fixa
  Antena interna
  Frecventa (GHz)
  2.4 - 2.4835 GHz
  Compatibil 3G/4G
  Partajare conexiune 3G/4G
 • Caracteristici
  Functii wireless
  Router 3G, router client WISP, mod travel router (AP)
  Securitate wireless
  Suportă 64/128-biţi WEP, WPA-PSK / WPA2-PSK, filtrare wireless MAC
  DHCP
  Rezervare adresă
  Control acces
  Control parental
 • Alte detalii
  Dimensiuni
  74 x 67 x 22 mm
  Butoane
  Buton WPS/QSS,
  Buton Reset,
  Buton Comutare Mod
  Alimentare externa
  5VDC / 1.0A
  Continut pachet
  Router TL-MR3020
  Ghid instalare rapidă
  Unitate alimentare
  Cablu USB
  CD resurse
  Cablu Ethernet
  Mediu de operare
  Temperatura de functionare: 0℃~40℃
CE SPUN CLIENTII?

Acest produs nu are niciun review.

AI CUMPARAT, FOLOSESTI SAU AI TESTAT ACEST PRODUS ? Adauga un review:
Adauga un review
DIN ACEEASI CATEGORIE