• Televizor LED Smart TV Horizon 32HL7330H, HD ready, 81cm
    • Televizor LED Smart TV Horizon 32HL7330H, HD ready, 81cm
    • Televizor LED Smart TV Horizon 32HL7330H, HD ready, 81cm

SCURTA DESCRIERE Televizor LED Smart TV Horizon 32HL7330H, HD ready, 81cm

  • Cod produs: 32HL7330H
  • Producator: HORIZON
  • Indisponibil
  • Garantie: 36 luni
Total: 799 00 ron

* pretul include TVA

Pret unitar: 79900 ron

Comenzi telefonice: 0354.40.55.57 /0784 90.88.99

Compara cu alte produse

DESCRIERE

LED TV HORIZON 39HL7330F, 39" DLED / FHD / Smart TV (WiFi built-in) + DTS / 100Hz (CME) / USB Player (mpeg4, mkv) / VeryNarrow (12mm) / Double Neck-Foot Stand / Black

 

EMOŢIA DE A FI CONECTAT CU INTREAGA LUME!
EVOLUEAZĂ SMART

Împreună putem transforma experiența ta vizuală într-un spectacol de neuitat. Dă startul la distracție și profită de muzica, jocurile, filmele și aplicatiiile disponibile online pe platforma HOS 2.0 (HORIZON SMART TV). Ai la îndemână variante complete de conectivitate, pentru a te bucura de conținut audio/video fără cusur (Intel® WiDi, Wi-Fi integrat, USB 3.0*, HDMI 2.0*), cât și programele preferate transmise prin televiziunea digitală terestră sau cablu (DVB-S2/T2/C).

 

 

TRĂIEŞTE EXPERIENŢA CINEMATOGRAFICĂ!
FII CONECTAT

Transformă sufrageria casei tale într-o veritabilă sală de cinema! Cu o simplă apăsare a unui buton de pe telecomandă, ai acces la aplicația NETFLIX care este integrată în platforma dedicată HOS 2.0 (HORIZON SMART TV). Trebuie doar să pregătești popcornul și să te relaxezi urmărind cele mai noi seriale, filme și blockbustere.

 

 

COMUNICĂ FĂRĂ CABLURI!
WiFi INTEGRAT

Modulul Wi-Fi integrat permite conectarea la internet a televizorului inteligent LED SMART TV de la HORIZON fără a mai avea nevoie de cabluri. Cu ajutorul conexiunilor simplificate, ai acces deplin la conținut online si posibilități nenumărate direct de pe telecomanda televizorului HORIZON, toate astea din confortul sufrageriei tale.

 

 

CLARITATE IN MISCARE!
CLEAR MOTION ENGINE (CME)

Traieste din plin fiecare moment, mai ales atunci cand te joci sau urmaresti un film de actiune. Combinand rata de reimprospatare a ecranului cu procesarea unica a imaginilor, standardul Clear Motion Engine (CME) ofera o claritate de exceptie a imaginilor in miscare.

 

 

SUNETUL MAI APROAPE DE TINE!
PARIAZĂ PE DOLBY DIGITAL ŞI DTS-HD

Lasă-te învăluit de o ambianță sonoră vibrantă cu Dolby Digital Plus (DD+). Sistemul audio surround HORIZON cu decodor DD+ îți oferă o experiență sonoră realistă, care să completeze perfect conținutul vizual.

În plus, ai DTS TruSurroundTM, soluție ce redă un sunet surround aproape de realitate pe configurații stereo sau boxe 3.1 (mai ales bare de sunet) și DTS – HD, una dintre puținele tehnologii care oferă un sunet surround comprimat fără pierderi pentru Blu-ray și HD DVD, asigurând performanță audio de calitate.

 

 

RAPID ȘI UȘOR!
PICK-UP & RETURN.

Produsele tale preferate de la HORIZON vin cu service de tip “Pick-up & Return” gratuit și transport prin curier rapid, cu acoperire națională. Economisește timp și bani, bucurându-te de experiența HORIZON pe termen lung.

 

 

 

LED TV HORIZON 32HL7330H, 32" DLED / HD / Smart TV (WiFi built-in) + DTS / 100Hz (CME) / USB Player (mpeg4, mkv) / VeryNarrow (12mm) / Double Neck-Foot Stand / Black